Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Ето какво първо вижда мъжът, когато жената се съблече

Ето какво първо вижда мъжът, когато жената се съблече

Не, не е целулита, нито стриите. Не става дума за нищо от това, което е кошмар за повечето жени.Жените са в състояние преди първия секс с новия партньор да прекарат часове на подготовка, които включват фризьорски салон, епилация, маникюр, педикюр, намазване с кремове, набиране бельо … В желанието си да бъдат перфектни жените наистина се трудят около външния си вид за първия секс. Въпреки това много от тях не знаят, че мъжете в този случай първо виждат нещо съвсем друго, за което не са необходими часове за настройка, нито пари.


“Позицията е на първо място” , казват мъжете в проучването, което предава “Woman’s Health”. Затях е важно как се отнася жената, когато е гола, колко самочувствие има, дали се радва на секса.

Мъжете просто искат женското тяло, независимо от това дали е добро или не. Обичат жената, която дава и отвръща на целувки, която има същата енергия като мъжа, който е в леглото, но и която знае да поеме инициативата.
Също така движенията , които прави жената са много по- важни за мъжете от стриите или целулита. В проучването те са заявили, че искат да видят жената спокойна и да им показва, че се радва и е готова да експериментира с различни пози. И накрая, когато жената се съблече гола мъжете продължават да виждат нейните очи. Казват, че очите са секси, а гледането право в тях по време на секс е афродизиак. 

Източник: За жената

От категорията