Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » АЛЕНА НИ СПРЯ СЪРЦАТА С ПРОГНОЗАТА СИ ЗА 2018! ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ЗАПОЧВАТ

АЛЕНА НИ СПРЯ СЪРЦАТА С ПРОГНОЗАТА СИ ЗА 2018! ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ЗАПОЧВАТ

Какво носи 2018-а – годината на кучето според астрологичната прогноза на Алена

Луната ни подтиква да се вглеждаме в себе си, в дълбините на нашата душа и да осъзнаваме онова, което таим и отказваме да извадим на повърхността, тайни, които ни разболяват или ни създават проблеми в общуването – споделя в интервю за „България днес“ астроложката Алена.

Зачестяват опитите за самоубийства, но причината няма да е единствено лабилната психика, а вътрешното неудовлетворение при някои, че не могат да живеят леко и без труд да получават блага, а при други, защото не успяват да наложат своята правота и отказват да спазват правилата и обществените форми на поведение. Тези хора посягат на живота си в годината на Луната с тайната надежда, че няма да стигнат до необратимия край и след това околните ще им поднесат на тепсия мечтаното – счита Алена.

Не са изключени и повече битови убийства и насилие, както и катастрофи по пътищата, все зарид ината на самовнушили се, че са велики богоизбрани, но видите ли, обществото не ги признава.

2018-а е година на кучето – носител на справедливост и разсъдливост като господар на източната нова година. Тяхното влияние ще тласне към положителни промени, разкриващи нови перспективи, водещи към постижения, на които не сме се надявали. У мнозина, дори сред хората, на които не е присъщо, ще бъде изявена потребността за честност, коректност, почтеност в думите и делата. Критикарската нагласа у мнозина ще вреди на тях самите, но и на цялото ни общество, защото заличава от съзнанието им положителното – качества, постижения, порспективи. На преден план от тъмата ще изплува негативното, злото, образата, които не бива да допускаме в светлината. Няма да са малко хората, чули за себе си наричателното „предател“ – твърди Алена.

От категорията