Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » МОМИЧЕТО, КОЕТО СКОЧИ ПРЕД ВЛАКА И ЗАГУБИ КРАКАТА СИ НАЙ-НАКРАЯ ПРОГОВОРИ. ТОВА, КОЕТО КАЗА НИ ВЦЕПЕНИ

МОМИЧЕТО, КОЕТО СКОЧИ ПРЕД ВЛАКА И ЗАГУБИ КРАКАТА СИ НАЙ-НАКРАЯ ПРОГОВОРИ. ТОВА, КОЕТО КАЗА НИ ВЦЕПЕНИ

От много време исках да се самоубия. Просто не исках да живея. Нямаше за какво.

Това каза 21-годишната Антония Чикова пред Нова телевизия седмица, след като скочи пред товарен влак на жп гара „Владимир Павлов“ в Бургас.

Локомотивът отряза двата крака на младата жена, но лекарите в Университетската болница успяха да спасят живота й.
След трагедията стана ясно, че Антония е израснала в Дома за деца, лишени от родителски грижи „Младен Антонов“ в плевенското село Тотлебен. Там тя е оставена от родителите си, когато е била 6-годишна. След като завършва гимназия в Ловеч, Антония заминава с приятели на морето и успява да си намери работа като сервитьорка. Младата жена работи три сезона в един и същи хотел в Слънчев бряг.
Във фаталния ден Антония отивала в Бургас, тъй като нейна позната й предложила двете да наемат заедно квартира, за да си делят разходите, предаде Нова телевизия.
„Не знаех какво се случва с мен. Беше ми много трудно. Бях много самотна. Усещах, че се случва нещо с мен. Не можех да спя, говорех си сама. Не можех да спя сама“, разказва младата жена. 
Антония признава, че никога до този момент не е била в такава депресия. На въпрос защо е скочила пред влака, младата жена казва:
„Имах нужда да бъда обичана преди да се хвърля под влака. Когато се чувстваш самотен, когато се чувстваш безпомощен. Когато си мислиш, че никой в света не може да ти помогне, а всъщност има хора, които ме обичат“.
След инцидента майката на Антония – Мариана Чикова, пристигна в УМБАЛ-Бургас, за да види дъщеря си. 
„Ние сме много бедно семейство, живеем със 130 лв. пенсия на мъжа ми. Аз ходя да чистя фурна за 6 лв. на ден. Изоставих дъщеря си навремето, защото не можех да я гледам, вече имах 4 деца“, обяснява майката.

От категорията