Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ТОВА Я СРИНА! НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА УДАРИ МЕГЗ СЛЕД БРАДЪРА, САМА СИ ГО НАПРАВИ! РАЗБРА ТОКУ-ЩО, РАЗБИ ТЕЛЕФОНА!

ТОВА Я СРИНА! НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА УДАРИ МЕГЗ СЛЕД БРАДЪРА, САМА СИ ГО НАПРАВИ! РАЗБРА ТОКУ-ЩО, РАЗБИ ТЕЛЕФОНА!

Мегз успя да вбеси не само Тото, но и Големия брат!

Дизанйерката Мегз видимо не може да приеме поражението си на финала на ВИП Брадър. Ден след като завърши на трето място, Каканашева публикува изненадващо видео в профилите си в социалните мрежи, тя използва дори популярността на своя онлайн бутик, за да разгласи своята версия за финала. На него Тото триумфира над Марги Хранова.

Но, според Мегз, победата му е не резултат от зрителката подкрепа, а на една голяма измама.

Тя е категорична, че рапърът е получавал външна информация от своите близки за развоя на събитията в Къщата и това как се приема неговото поведение. Дизайнерката прибави и клипче към своите обвинения. От него, обаче, нищо не се разбира.

Думите на Каканашева отекнаха в медийното пространство и бързо стигнаха до продуцентите на ВИП Брадър. Те са потърсили сметка от Мегз първо как и защо е заснето това клипче и второ – защо си позволява така да петни авторитета на шоуто. И без това доста преди финала се говореше, че всичко е нагласено и Тото ще бъде победител.

Но Нико Тупарев е останал адски разочарован от удара под кръста, който получи от Мегз. Както знаем, хонорарите на участниците във ВИП Брадър се изплащат една част при сключването на договора, а по-голямата – до месец след края на риалитито. Сега, обаче, Меги ще получи доста по-малка от уговорената сума, пише novini.bg.

Заради желанието си отново да блесне и да покаже, че тя е трябвало да спечели, дизайнерката ще бъде глобена от продукцията. Все още не е ясно с каква стойност ще е санкцията, но със сигурност ще е с пет цифри. Нищо чудно Мегз да използва и тази ситуация като повод за извличане на дивиденти. Дали ще се стигне до съдебни дела, предстои да разберем…

От категорията