Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: САМОУБИ СЕ ДЪЩЕРЯТА НА НАЙ-ОБИЧАН БЪЛГАРСКИ АКТЬОР. ПОЧЕРНЕН Е ЖИВОТЪТ НА САМИЯ

ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: САМОУБИ СЕ ДЪЩЕРЯТА НА НАЙ-ОБИЧАН БЪЛГАРСКИ АКТЬОР. ПОЧЕРНЕН Е ЖИВОТЪТ НА САМИЯ

Дъщерята на големия български актьор Николай Николаев, по-известен като Бате Николай, бе намерена мъртва в дома й в София. Според първоначалните данни Надежда се е обесила само няколко месеца след като пристигна в България от Франция, където живее брат й Стефан.

Пръв за внезапната смърт на Николаева в публичното пространство съобщи актьорът Светозар Кнезовски, мениджър на културния център The Art Foundation.

„Надето се прибра в четвъртък от Париж за няколко дни.

Бях взел вино и дойдох от Вакарел с влака да се видим и да си говорим хубави неща. Отворих вратата на тоалетната и я намерих, беше сложила въжето на шията си“, ридае известния актьор. Красивата Надежда оставила и предсмъртно писмо, като по думите на татко й, в него пише, че не се чувствала достатъчно реализирана. 

Последните три месеца бяха критични за актьора. Първо бе нахапан от кучета, после стана жертва на обирджии, а само преди няколко дни го блъсна кола. 

„Тази година наистина беше като прокоба за мен. Само за последните три месеца преживях два пъти кома, но моето не е нищо. Не пожелавам на никого да му се случи най-лошото – детето му да си отиде преди него. Няма по-голяма болка от тази“, ридае актьорът, пише Пик. 

В момента Николаев живее в 180-годишната си къща в изоставената махала Драгьовци над Вакарел. Преди 9 години той създаде единствената в света Детска клиника по смехотерапия и досега помага на малките пациенти да коват собственото си изцеление и да се чувстват победители над болестта.

Целият екип на агенция Брадва.бг изказва съболезнования на Бате Николай! 

От категорията