Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ВТОРНИК ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ! АЛЕНА Е КАТЕГОРИЧНА, НА ВСЯКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА

ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ВТОРНИК ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ! АЛЕНА Е КАТЕГОРИЧНА, НА ВСЯКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Пазете се от ненужни нови запознанства, водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви.

Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили.

Телец
Денят е идеален за завършване на вече започната работа. Очакват ви големи промени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициатилност на работното място и настойчивост, ако идението ви са печеливши.

Близнаци
Пътуванията са успешни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания.

Рак
Стабилизирайте отношенията си на работното си място. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправии между колеги, която не ви засяга.

Лъв
Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите покупки. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подписвайте договори, особено ако са свързани с финансови институции, за да избегнете загубите.

Дева
Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки.

Везни
Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност. Ако сте търговци, направете ревизия. Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи.

Скорпион
Въпреки емоцията, която трудно сдържате, ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди доверието им във вас.

Стрелец
Очаквайте материални придобивки. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех, не се отвличайте с ненужни разговори с колегите.

Козирог
Не проявявайте амбиция и не предприемайте професионални промени. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи, свързани с професионалното ви развитие.

Водолей
Денят е благоприятен за реализация на желанията ви. Ще работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко.

Риби
Изградете новите си планове, които ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи.

От категорията