Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Той изхвърли жена си от жилището, заради секретарката, но така не приключи историята! Ето какво се случи след това!

Той изхвърли жена си от жилището, заради секретарката, но така не приключи историята! Ето какво се случи след това!

Един мъж, на име Джейк, след 37-годишен брак, остави жена си Едит заради секретарката си.

Неговата нова приятелка поиска да живее в луксозната му къща.

Той има добри адвокати и побеждава Едит в съда, така че той взима къщата.

Едит трябваше да напусне къщата в рамките на три дни.

Опаковала багажа си, а на третия ден седяла в кухнята, пуснала тиха музика и яла скариди и хайвер с вино. Тя измислила идея, как да си отмъсти.

Сложила хайвер и скариди в корнизите на всяка стая и мирисът започнал да се усеща в къщата. Джейк и приятелката му не можели да понесат миризмата и направили всичко, за да се отърват от нея. Те почистили, използвали освежители, хвърлили килимите, сменили мебелите, но нищо не се получило. След известно време дори прислугата не искала да работи и никой не го посетил отново, след като веднъж бил у тях.

Джейк и любовницата му след известно време решили да продадат къщата, но дори на по-ниска цена не могли да намерят правилния купувач. След известно време Едит се видяла с Джейк, който казал, че цялата къща мирише. Тя разпитала и казала, че много й липсва къщата и я иска обратно, независимо от това, че мирише. Джейк едва чакал и се договорили да й даде къщата, но при условие, че си вземат новите мебели  в нова къща.

Едит се съгласила и преместването станало-Джейк и любовницата му взели всичко, включително корнизите.

Източник: За жената

От категорията