Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО! ЛЪСНА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ПРЕСЛАВА! ОПИТАХА СЕ ДА ЗАМАЖАТ, НО ИСТИНАТА ИЗТЕЧЕ!

ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО! ЛЪСНА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ПРЕСЛАВА! ОПИТАХА СЕ ДА ЗАМАЖАТ, НО ИСТИНАТА ИЗТЕЧЕ!

През последните седмици все по-упорито циркулира слуха, че фолкзвездата Преслава е бременна. На няколко участия тя бе заснета с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче, а самата тя опроверга информацията.

С оправданието, че си похапва повечко, но коя жена, която просто си “похапва” ще се перчи толкова гордо с наедряло коремче. Особено когато става въпрос за такава, която до скоро изпитваше комплекс да качи 1 килограм, а какво остава за повече! Таблоидът “Папараци” твърди, че Преслава е в третия месец и мълчи от суеверие, както правят всички известни личности у нас.

Последният подобен случай бе с Мария Илиева, която разкри, че е бременна със снимка в Instagram и изненада голяма част от своите почитатели. За разлика от Мария обаче, певицата не крие мъжа до себе си. Изпълнителката от няколко месеца живее с Павел Лазаров, като двамата се появиха за първи път заедно на откриването на бутик в столицата. А впоследствие започнаха да пускат и общи снимки в социалните мрежи.

Дали 33-годишната певица е бременна? Засега тя отрича, но пък и истината ще стане ясна съвсем скоро и нищо чудно Преслава да сменя пелени през 2018 г. Тя взе участие на последния концерт на “Пайнер” в Пловдив, но бе доста лаконична в представянето си, което може би е още един знак, че ще се пази и ще намали участията си. Навръх Нова година тя вече е приела две участия и ще радва почитателите си в пловдивски хотел и софийска чалготека.

От категорията