Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО ИЗПЛЮХА КАМЪЧЕТО! ПЪЛЕН ОБРАТ ЗА СВЕТЛАНА И ГУЩЕРОВ! ПЛЕЙМЕЙТКАТА НЕ Е

ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО ИЗПЛЮХА КАМЪЧЕТО! ПЪЛЕН ОБРАТ ЗА СВЕТЛАНА И ГУЩЕРОВ! ПЛЕЙМЕЙТКАТА НЕ Е

И двамата отрекоха, че чакат бебе

Плейметката Светлана Василева не е бременна от приятеля си – милионерския наследник Християн Гущеров. Това потвърдиха пред „България днес“ от обкръжението на една от най-актуалните двойки у нас. През последните дни в публичното пространство активно се разпространява мълвата, че моделката чака бебе. Тя била забелязана да си купува тест за бременност в столична аптека.

И то няколко дни преди влизането си в къщата на „Биг Брадър“ – отбелязва изданието.

Проверка на вестника показа, че Светлана Василева не чака наследник, поне на този етап. От телевизионния екран ясно се вижда и че моделката е доста слаба, което не се вписва във визията на бременна жена. Двамата с Гущеров вече са обсъждали възможността да имат дете, тъй като връзката им премина на далеч по-сериозен етап. Двамата се залюбиха през август, но вече живеят заедно и чертаят планове за общо бъдеще.

„Чакам я да се прибере у дома. Доволен съм от поведението й в „Биг Брадър“ и няма от какво да се срамува. Всичко между нас е окей и продължаваме да сме заедно“ – коментирал Християн Гущеров пред свои приятели. Очакванията бяха, че в риалити шоуто плеймейтката ще говори повече за връзката си с младия милионер, но тя показва изключително добро поведение. Сватлана Василева получи червена точка и за това, че не пие алкохол, което я пази от възможността да си развърже езика.

От категорията