Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Декор за Новогодишната маса-Ако в къщи имате празнични декорирани чаши, използвайте ги точно така!

Декор за Новогодишната маса-Ако в къщи имате празнични декорирани чаши, използвайте ги точно така!

Отдавна е известно: Как да се посрещне Новата година, така че на празничната трапеза да се обърне специално внимание. В допълнение, много хора вярват, че храната с красив външен вид не може да бъде безвкусна и дори ако цялата ситуация е съпроводена с празнична атмосфера!
Напоследък от моя приятелка научих един вкусен трик, който със сигурност ще пожелаете да повторите.

Тази идея е красива, тъй като може да се реализира само за 5 минути, като материал за творчество.

Декор на масата за Нова година

Подготвените за вас 19 невероятни идеи за декора на Нова година , които лесно можете да направите за няколко минути.

Красота!

Във всяка къща можете да намерите стари чаши, които са загубили добрия облик. Те могат да се превърнат в идеална база за бъдещата празнична декорация на масата.

За да направите това, измийте и изсушете съдовете. Вътре в стъклото можете да поставите абсолютно всеки декор. Например, коледни играчки или сладкиши, бисквити, ядки, красиви живи или изкуствени клонки с плодове. Е, не забравяйте за самата свещ!

За да се създаде настроение за Нова година, понякога е достатъчно просто стъклена ваза и дузина малки коледни топки.

Ако не можете да купите готови коледни свещи за интериор, можете лесно да превърнете дори най-обикновените свещи в истинско произведение на изкуството.

Оцветете старата чаша с ярки цветове, превръщайки я в снежен човек или Дядо Коледа. Сигурна съм, че децата ще бъдат доволни от такава необикновена и весела украса на масата!

Стъклени чаши могат да бъдат украсени с мъниста

Комбинацията от огън и вода е адреналин, страст и борба. Въпреки това, ако огън и вода се съберат на масата, заедно те са в състояние да създадат атмосфера на романтика и празнуване. Достатъчно е да вземете красива плитка ваза или чиния, поставете свещи в нея и добавете няколко венчелистчета.

Друг оригинален трик: Поставете стъклени камъни на дъното на прозрачна ваза. Те ще останат прекрасно, обогатявайки играта на огъня.

И можете да поставите няколко такива свещи с чаши на стъклен рафт. Изглежда много красиво!

Интересен ефект може да се постигне чрез декориране на столчето на чашата с пайети. Комбинацията от блясък на коледните топки, блестящите столчета и светлината от свещта създават истинска магическа атмосфера в къщата.

Тази идея е също толкова лесно да се приложи, изглежда добре. Всичко, от което се нуждаете, е празна стъклена бутилка и малък LED венец.

Новогодишните свещници от чаши ви позволяват да вдъхнете живот на старите неща.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ
Опитвайки се да ви улесним при предварителните празници, избрахме най-необичайните идеи за декориране на новогодишните ястия ! Надявам се, че тези идеи за декор на празнични ястия ще ви послужат добре, тъй като е толкова важно не само да готвите вкусно, но и да се представите прекрасно.

Процесът на подготовка дългоочаквана почивка – това е специална мистерия и магия, която създава общо настроение за празнуване, както и формиране на основата за благополучие и просперитет за цялата година. Не забравяйте да се възползвате от тези ярки съвети за декориране на празничната маса, а символът на 2018 – Жълтото Земно Куче ще бъде благоприятен за вас. Креативен успех и добро настроение, независимо от времето извън прозореца!

Източник: За жената

От категорията