Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЛЕПИ ЗА ЕКРАНА В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН! ЕТО ВИДЕО, САМО ПРЕДИ МИНУТИ ДЕСИ БАНОВА СЪОБЩИ, ЧЕ

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЛЕПИ ЗА ЕКРАНА В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН! ЕТО ВИДЕО, САМО ПРЕДИ МИНУТИ ДЕСИ БАНОВА СЪОБЩИ, ЧЕ

Силният вятър с пориви над 80 км/ч, който духаше у нас през изминалите часове, вече отслабва.

А след понижаването на температурите и падналите снеговалежи в Софийска област, в Предбалкана и в Лудогорието, от понеделник ни предстои подобрение на времето.

Това прогнозира синоптичката Деси Банова, по Нова тв. Първите дни от новата седмица ще са слънчеви и бързо ще се затопля.

Живакът в термометрите ще достигне стойности между 7 и 12 градуса.

Във вторник и през по-голямата част от деня в сряда ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде от юг-югозапад и ще е предимно слаб. Ще се затопли още и преобладаващите максимални температури ще са между 10 и 15 градуса.

В западната част на Дунавската равнина и в отделни райони на Горнотракийската низина ще бъде мъгливо и там дневните температури ще останат малко по-ниски.

По-късно през деня в сряда от запад облаците ще се увеличат. В четвъртък на места – от запад на изток, ще превали слаб дъжд. Тогава за кратко и вятърът ще се обърне от запад и температурите слабо ще се понижат. В петък отново ще има слънчеви часове. Южният вятър в Източна България ще се усили и дневните температури ще се повишат. В събота облачността ще се увеличи и ще превалява слаб дъжд.

От категорията