Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Новият Бохо стил за жени над 40 години

Новият Бохо стил за жени над 40 години

Бохо стилът на облеклото е невъзможно да не го обичаш. Каквато и млада дама питате, ще каже, че нищо не е по-удобно, отколкото бохо стила.

Много текстурирани елементи и най-важното – леките естествени тъкани правят този стил на дрехи любим сред любителите на удобни и необичайни образи.

Прекрасни дами, обичате ли Бохо?
Споделяме идеи как да носите дрехи в стил Бохо, горещо лято и студена зима.

Удобството е преди всичко!

Бохо стил в дрехите

Бохо стилът се появи като отговор на отегчен блясък, представляващ разтърсващ микс от етнически мотиви, хипи и стилове на гравюри, подправени с щипка цигански шик.

Тайната на идеалното изображение в стила на богинята е скрита в способността да се комбинират несъвместимите: тежки ботуши и безтегловност на роклите, дантелени блузи и обемни шалове.

Многослойните и комбинация от тъкани с различна текстура и цветова гама правят този стил изключително необикновен и ярък.
В бохо има място за дантела, лен, фланела, кадифе, трикотаж, вълна и масивни орнаменти.
Облеклото в стила Бохо е универсално нещо. Важно е това облекло да бъде носено не само от момичетата, а и от по-скоро зрели дами.

Идеално прилепнала пола макси – незаменимо нещо за любителите на Бохо, защото без него няма да има стил!

Между другото, бохо дрехите могат да се носят не само през лятото, но и през студения сезон. Плетена жилетка, прекалено голяма, в комбинация с изпъкнали дънки и филцова шапка ще направят не само мъжете, но и жените на улицата да обърнат главите си, гледайки уникалния ви стил.

Между другото, за шапките. Слама или усещането, но със сигурност е широко изпъкнала, те са незаменим компонент на образа в бохо стила.

Един от най-важните елементи на стила е обемният шал или шал, който ще помогне да се подчертае цялата свобода и естественост на стила Бохо.

Нещата в стил Бохо са удобни и удобни. Те трябва не само да създават уютен образ, но и да са такива сами по себе си.
И какви дрехи предпочитате? Не забравяйте да споделите в коментарите.

Източник: За жената

От категорията