Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Японска тайна да изглеждаш млада и секси и след 50

Японска тайна да изглеждаш млада и секси и след 50

В продължение на години, мнозина се опитват да намерят еликсир на младостта. Досега обаче никой не е успял. Много хора ще ви дадат фалшиви съвети или предписания, само за да се възползват от вас.

Неотдавна обаче чухме за тази японска рецепта, която се оказа изключително ефективна дори след една седмица от използването й.

 Затова ви препоръчваме да опитате и да видите резултатите за себе си.

Вероятно сте чували, че повечето жени в Япония се считат за красиви и млади поради някакво загадъчно вещество. Но какво ще стане, ако ви кажем, че това вещество е известният японски ориз. А именно този ориз има много полезни свойства.

Този ориз е богат на дне вещества, наречени сквален и линолова киселина. Тези киселини имат много мощни антиоксидантни свойства и те също имат способността да стимулират създаването на колаген, което намалява бръчките.

Скваленът е вещество, което се намира в ориза. Това вещество може да предпази кожата ви от всички вредни ефекти, причинени от слънцето.

Оризът е богат и на “гама оризанол”, който има способността да понижава нивото на холестерола и да предпазва сърцето ви. Вие също трябва да знаете, че оризът има изобилие от витамин Е.

В този момент трябва да знаете, че тези полезни свойства на ориза са научно доказани. Това, което се опитваме да кажем е, че оризът може да ви помогне да подмладите кожата си в един много кратък период от време.

И тук в тази статия ще ви покажем тази японска рецепта, която ще ви помогне да се отървете от бръчките, да омекотите кожата си и да я направите още по-лъскава.

Тази японска рецепта ще ви направи 10 години по-млади

3 супени лъжици ориз
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица мляко.

Получаване:

Подготовката на това лекарство е много проста и лесна. За да го подготвите, първо трябва да готвите ориза за около 2 минути. След това трябва да го прецедите и трябва да съхранявате водата, в която е приготвен оризът за по-нататъшна употреба.

След това в ориза трябва да добавите една супена лъжица горещо мляко и една супена лъжица мед. Сега смесете добре всички съставки.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите тази маска върху чиста кожа без влага.

Трябва да оставите тази маска, докато не изсъхне. След това трябва да измиете лицето си с водата, в която е приготвен оризът.

Оризовата вода и нейните свойства:

Оризовата вода е много полезна за вас. Тази вода ще ви помогне да подобрите кръвообращението си, ще действа като антиоксидант, ще овлажнява кожата ви и ще ви помогне да се отървете от бръчките.

Освен това оризовата вода ще ви помогне да намалите възпалението на кожата и ще я запазите здрава и хидратирана.

За да постигнете още по-големи резултати, трябва да повторите тази процедура поне веднъж седмично.

Повярвайте ни, много хора са опитали тази невероятна рецепта и са потвърдили, че е изключително ефективна.

Ето защо ние силно препоръчваме да опитате. Повярвай ни, че няма да съжалявате.

Не на последно място, уверете се, че споделяте тази статия с приятелите и семейството си! Благодаря ти!

Източник: За жената

От категорията