Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ВДЪХНОВИ СЕ » Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеят! 8 години по-късно изглежда така и има 33 милиона долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеят! 8 години по-късно изглежда така и има 33 милиона долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Когато излязла на сцената, всички започнали да се смеят, мислейки, че жената ще се злепостави, особено след като заявила, че е на 47 години и планира да стане певица. Но когато Сюзън започнала да пее, оставила всички с отворена уста.

Сюзън Бойл се явила в британското шоу за таланти “Britain’s Got Talent”. С пълна самоувереност тя започна да пее и не обърна внимание на журито и публиката, които й се смеели.

 Но много скоро изражението на лицата им се променило. 
Сюзън се появи в шоуто през 2009 г., така че тя останала вдъхновение и пример, че годините са само цифра и че талантът трябва да се цени.


 

Междувременно Сюзън пяла на Барак Обама и британската кралица, дори и на папата и е спечелила повече от седем милиона долара.
След това се издигнала в кариерата си, на възраст 53 години. По-късно обаче болестта и смъртта на сестра й я разтърсват много. Поради тези причини бавно се оттегля от обществото.

Както бе казала по-рано, тя не иска да присъства постоянно в обществото. Нейното богатство се оценява на 33 млн. 

 

От категорията