Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Водеща от БНТ взриви интернет със снимката си по бански (снимка)

Водеща от БНТ взриви интернет със снимката си по бански (снимка)

Водещата на политическо –коментарното предаване „ Референдум “ по БНТ Добрина Чешмеджиева е доказателство, че видимото не е истинско.
В живота 44-годишната Добрина няма нищо общо с екранния си имидж. Пред камерите тя е със скучни строго костюми, а усмивката рядко озарява лицето й, пише „Галерия“.

В живота тя е точно обратно на образа от екрана.

Добрина е купонджийка, чест посетител на нощни заведения, в които се появява в елегантни рокли с гол гръб, а понякога и с къси панталони.
На снимка от плажа се вижда, че водещата, която през април ще чукне 45, има завидна фигура за възрастта си – стройни крака и сочен бюст. Единственият й недостатък е малкото коремче, което успява да скрие с подходящи тоалети.


Независимо от атрактивната си визия Чешмеджиева все още не е официално обвързана. Пред приятелки споделя, че е твърде свободолюбива и не си представя, че животът й ще се затвори между четири стени до печката, съпруг и дете,

Източник: За жената

От категорията