Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Марин познава Росен най-добре, но току-що направи на пух и прах най-голямата лъжа, която натрапват за касапина от Нови Искър! Това обръща всичко!

Марин познава Росен най-добре, но току-що направи на пух и прах най-голямата лъжа, която натрапват за касапина от Нови Искър! Това обръща всичко!

Росен Ангелов едва ли е способен на подобно престъпление! В това е убеден Марин Ташков, бивш съкилийник на обвинения в шесторното убийство в Нови Искър Ангелов, който вчера бе намерен мъртъв в село Луково. Според него издирваният от МВР за бруталното убийство би извършил нещо в момент на силен афект, а това убийство е подготвено.

По думите на Ташков там трябва да е имало поне двама души. 

“Всичките тези истории, че бил в Чуждестранния легион, че бил обучен човек, това изобщо не отговаря на истината”, подчерта Марин Ташков пред Bulgaria ON AIR.

Според него Ангелов въобще не е човек, който е трениран.

Той посочи още, че Ангелов е бил набит от младо момче в затвора, а и вече е бил на възраст. Ташков смята, че в цялата версия на разследващите има много големи пропуски и е умишлено подхвърлена. 

“Там са изстреляни над 30 гилзи, това означава 4 пълнителя и половина, това местене на труповете, оставяне на джипа до кладенеца и тефтерчето… това няма логика”, настоя бившият съкилийник на Росен Ангелов в “България сутрин”. Според него Ангелов въобще не отговаря на профила на извършителя на шесторното убийство.  “Който го е извършил, той е стоял в къщата. Щом е стоял, значи е търсил нещо”, каза още Ташков.

От категорията