Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » От последните минути: Последна информация от брифинга на МВР за убийствата в Нови Искър!

От последните минути: Последна информация от брифинга на МВР за убийствата в Нови Искър!

Освен за шесторното убийство, ще говорим и за последвалото самоубийство. Това заяви Борислав Сарафов на извънреден брифинг относно последните тежки престъпления в страната.

Още вчера вътрешният министър Валентин Радев заяви в аванс, че информацията на брифинга с експерти ще сложи край на спекулациите по случая с доказателствата, които по думите му са безспорни

.

„В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии.

Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коретна информация и ще разбия всички теории на конспирацията“, каза той.

„В нас няма никакво съмнение кой е извършителят на шесторното убийство. Както стана ясно на предишния брифинг, спрямо Росен Ангелов са приети процесуални действия.

На него беше повдигнато задочно обвинение, но не успяхме да го изправим пред съда, защото беше намерен мъртъв. Какви са доказателствата по отношение на авторството на смъртта му, ще ви обясним подробно“, добави Сарафов. 

Източник: За жената

От категорията