Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ванга предвижда бъдещето и след смъртта си

Ванга предвижда бъдещето и след смъртта си

Фимка Гогова-Михайлова е родена на 23 февруари 1942 г. в Струмица, откъдето е и известната пророчица, Баба Ванга. Приятелството с нея започва още през 60-те години и продължава до смъртта на Ванга през 1996 г.

- Аз съм родена двор до двора на леля Ванга.

С майка ми бяха едно поколение, връстници. Като дете слушах за нея много от майка ми. За пръв път я видях през 1962 г.

През 1970 г. дойдох в Петрич, когато почина съпругът й Димитър. Бяхме много близки, споделихме нашите мечти, говорихме за нашите гласове. Последният път, когато се срещнахме през май 1996 г., преди да умре. Дойдох на Рупите с баница, понеже тя ми беше поръчала така.

Леля Ванга беше вегетарианка, обичаше постни манджи-пълнени чушки, сарми. Обичаше сладко, смокини, ягоди, различни плодове“, казва Гогова-Михайлова.

Тя твърди, че продължава да общува с нея и след като Баба Ванга е напуснала този свят.

- Двадесет години я сънувам. Описах сънищата си в книгата „Роднини и дестинации“. Говоря с нея. Тя казва: „Това не са Фимке сънища, това са видения.“ Всичко това ми казва, че се е случило.

Фима Гогова-Михайлова публикува първата си книга за Ванга „Ванга и аз“ през 2014 г., която постигна голям успех в Македония.

Източник: За жената

От категорията