Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Научила, че е бременна, но след ултразвука лекарите казали на съпруга ѝ плашещата новина:

Научила, че е бременна, но след ултразвука лекарите казали на съпруга ѝ плашещата новина:

Тревиън и Джоан се срещнали в гимназията. Също като в щастлива приказка те се влюбили, оженили се и имали четири дъщери-красавици. Изглежда, че нищо не би могло да се обърка в живота на това идеално семейство!

жена роди тризнаци

След като родила най-малката дъщеря, лекарите предупредили майката, че поради някои здравословни проблеми Джоан вече нямало да бъде в състояние да зачене. Въпреки всичко, това не разстроило щастливата двойка – и така те били достатъчно доволни от живота си.

Седем години изминали и същият лекар, който някога казал на двойката, че вече няма да имат деца, им донесъл още по-шокиращи новини: Джоан е бременна! Без да знаят дали да се радват или тревожат, родителите били сюрпризирани от лекарите с още една изненада.

жена роди тризнаци

Джоан не била просто бременна – тя носела в утробата си три бебета! Двойката се изплашила: шансът Джоан да износи тризнаци бил много малък. Лекарите предупреждавали, че бременността може да завърши трагично и за децата, и за майката. И все пак, родителите дори не помислили да се откажат от децата си.

жена роди тризнаци

За щастие, съвременната медицина не стои на едно място. Чрез познати Тревиън и Джоан научили за разположения в Атланта център по акушерство за високорискова бременност и реши да се доверят на експертите. Както се очаквало, Джоан родила преждевременно. Но родените в шестия месец бебета Девън, Брус и Майлс дори не помисляли да се отказват и с помощта на лекарите храбро се борели за живота си.

жена роди тризнаци

Бебетата били толкова малки! Вижте – годежният пръстен прилича на гигантска гривна на тънката катоклечица ръчичка.

Какъв късмет, че съвременната медицина може да помогне дори тези мъничета да порастат здрави и силни!

жена роди тризнаци

Тризнаците Девън, Брус и Майлс го доказали с примера си. Само 18 месеца по-късно тези добре хранени, здрави и весели дребосъчета са просто неузнаваеми!

жена роди тризнаци

Съвременната медицина е в състояние да превърне и най-трудна бременност в приказка с щастлив край. Но, за съжаление, в нашия свят, все още има твърде много места, където тази история почти сигурно щеше да завърши трагично.

Източник: За жената

От категорията