Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Аз се избавих: Сега е точното време през годината за тези две съставки! Те премахват бързо кафявите петна по кожата

Аз се избавих: Сега е точното време през годината за тези две съставки! Те премахват бързо кафявите петна по кожата

Кафявите петна,  които са   известни като  възрастови петна  са част от процеса на стареене и се появяват по различни части на тялото.

Въпреки това, ако се появяват на големи зони на кожата, те могат да бъдат много неприятни естетически проблеми. По-долу можете да прочетете причината за състоянието, както и неговите ефекти върху здравето ви и най-добрите начини за премахване и предотвратяване на тези петна.

Какво причинява кафявите петна?

Основните фактори, които причиняват кафявите петна по кожата, са прекомерното излагане на слънце и ултравиолетовите лъчи, независимо дали използвате слънцезащитен крем.

Интензивното излагане на ултравиолетови лъчи е много опасно и е една от основните причини за рак на кожата. Колкото повече тен тен, толкова повече меланин произвежда тялото ви, което води до появата на кафяви петна на големи зони на кожата.

Дали са вредни?

Кафяви петна може да не са ракови, но трябва да проследявате промените им. Обърнете специално внимание на техния размер, цвят или форма и вижте дали имат странни граници. Проследявайте всяка промяна, която виждате и я съобщавайте незабавно на Вашия лекар. Можете също така да си направите теста ABCDE на меланома, за да видите дали те отиват в нежелана посока.

Как да се отървем от тях?

Има едно просто естествено средство за защита, с което може лесно да премахне кафявите петна от кожата ви. Лекарството съдържа само 2 натурални съставки – органичен ябълков оцет и сок от лук. И двете съставки са много полезни за кожата и са използвани като лекарства за кожни проблеми в продължение на векове.

Ето как да подготвите сместа:

Обелете и нарежете глава лук. Добавите половин чаша органичен ябълков оцет и разбийте с миксер. Натопете памучен тампон в сместа и го поставете на възрастовите петна. Дръжте го колкото се може по-дълго. Прилагайте тази процедура всеки ден в продължение на от две до четири седмици. Това е естествен и евтин метод. Повторяйте толкова често, колкото е необходимо.

Решението не работи за една нощ, но използването му редовно ще осигури невероятни резултати. Първите резултати трябва да са видими след няколко седмици, но трябва да продължите един месец, за да постигнете оптимални резултати.

Има ли начин да се предотвратят старческите кафяви петна?

Можете да се предпазите лицето от слънцето, толкова често, колкото е възможно, като използвате винаги кремове със слънцезащитен фактор. Проверете всички подозрителни петна и се консултирайте с лекар.

Източник: За жената

От категорията