Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Зелеви листа при болки и подуване на гърдите

Зелеви листа при болки и подуване на гърдите

Какво знаете за зелето? Всеки знае, че зелето е супер здравословен зеленчук. Често използваме този зеленчук за приготвяне на ястия и здравословни салати.

Знаете ли, че зелето може да подобри здравето? Зелевите листа могат да подобрят и премахнат болестите, болките и да подобрят храносмилането и кърменето.

Този зеленчук има многобройни ползи за здравето, като облекчава диабета, сърдечните заболявания, подобрява храносмилането, лекува рани и облекчава инфекциите, елиминира болката и лекува артрита.

Също така можете да нанесете зелевите листа на подутите области, за да се отървете от болката. Днес искаме да обсъдим темата за използването на зелените листа за гърдите ви. Освен това, как този зеленчук може да подобри вашето здраве. Нека започнем с разглеждане на фактите!

Някои жени използват зелеви листа по време на кърмене, защото изпитват ужасна и силна болка. Зелевите листа помагат за намаляване на подуването и облекчаване на болката и дискомфорта.

Между другото, листата на зелето имат същите свойства като магнитите, които изваждат всички болести и заболявания от тялото ни. Трябва да помните, че трябва да използвате само студени листа, защото те действат като студен компрес.

Ето как се използват зелевите листа при болезнени гърди :

# 1. Поставете зелето в хладилника, за да се охлади (около 30 минути).
# 2. След това издърпайте 2 големи вътрешни листа и ги измийте със студена вода.
# 3. Изрежете стъблото от центъра на всяко листо.
# 4. Поставете зелените листа на гърдите си, без да покривате зърната.
# 5. Можете да носите сутиен или да ги оставите на гърдите си в продължение на 20 минути, докато подуването на гърдите ви изчезне.

Също трябва да правите това лечение през деня, или да нанесете зелените листа, преди да заспите и да ги отстраните сутрин. Ще бъдете изумени от резултата, защото болката и подуването ви ще изчезнат.
Също така, не забравяйте да използвате зелеви листа, ако имате подуване, причинено от травми или други здравословни проблеми. Сега определено трябва да включите зелевите листа в ежедневието си. Пазете се

 

Източник: За жената

От категорията