Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » НОВ ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Замесена е млада палавница! Край, изритаха една от най-обичаните български ТВ звезди! Гледахме го всяка вечер

НОВ ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Замесена е млада палавница! Край, изритаха една от най-обичаните български ТВ звезди! Гледахме го всяка вечер

Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър. След навършването на пенсионна възраст – 66 години, той бе освободен от работа.

По неофициална информация, актьорът е бил освободен заради скандалните кадри, които папараците на “Ретро” направиха на д-р Генадиев от “Откраднат живот”.

Похотливият актьор попадна в обективите в интимни пози с младата актриса Ивана Бобойчева, която в последствие се разбра, че е негова любовница.

Покрай скандала дори директор на Народния театър Мариус Донкин се възмути от поведението на Алексиев. Донкин обаче не коментира освобождаването на звездата от трупата на театъра, обяснявайки, че е твърде зает с посрещането на европейските лидери. Снощи в “Иван Вазов” се проведе откриването на шестмесечното председателство на България на Съвета на Европа.

Самият Стоян Алексиев заяви, че ще се радва да работи на свободна практика. “Вече съм свободен актьор, продължавам да играя на хонорар, навсякъде, където ме искат”, лаконичен бе той, пише Пик. 

Актьорът няма никакво намерение да слиза от сцената, а точно обратното – няма търпение да продължи да се изявява, пише ежедневник.

От категорията