Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » 13 деца бяха открити в къща на ужасите, гладуващи и държани оковани във вериги от родителите си-Бащата е директор на училище

13 деца бяха открити в къща на ужасите, гладуващи и държани оковани във вериги от родителите си-Бащата е директор на училище

Родители насила държали в къщата си 13 деца на възраст между две и 29 години, като ги оковавали с вериги към леглата, съобщава ABC News, позовавайки се на на шерифа на район Ривърсайд.

Изданието отбелязва, че разследването се провежда по отношение на 57-годишния Давид Алън Терпин и неговата съпруга – 49-годишната Луиза Анна.

Действията на органите на реда са започнали сутринта на 14 януари. Тогава 17-годишна девойка, за която се твърди, че е избягала от къщата, е позвънила на полицията и е заявила, че нейните 12 братя и сестри са държани в плен.

Полицаите, които пристигнали на адреса, разказали, че момичето, което им позвънило преди това, изглеждало на около 10 години и “изтощена”. В къщата на ужасите служителите на реда станали свидетели на шокираща сцена. Няколко деца били приковани към леглата с помощта на вериги и катинари.

Те се намирали в тъмнина, в зловонна обстановка. Пленниците били недохранени и много мръсни, както и изглеждали на непълнолетна възраст, но скоро се изяснило, че седем от жертвите са от 18 до 29 години. А най-малкото дете е само на две години. 

Веднага след освобождаването си, децата били отведени в болница. Там те били нахранени, а след това били разпитани и дали показания по ужасяващия случай. Техните зловещи родители също били разпитани, а впоследствие били арестувани по обвинения в изтезания и жестоко отношение към деца.

Паричната гаранция за освобождаването на всеки от тях е определена в размер на девет милиона долара. Според информацията от шерифа, всички освободени братя и сестри се явяват биологични деца на арестуваните.

Все още не е ясно колко време са държани в къщата, както и причините за потресаващото поведение на родителите, още повече, че според снимките им в социалната мрежа само около 18 месеца преди това цялото семейство изглежда щастливо заедно.

Video Playback Not Supported

Източник: За жената

От категорията