Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Вече е ясно! Огромен късмет! Вижте кой е новият тото милионер на България! Ето снимки! Да си ги харчи със здраве!

Вече е ясно! Огромен късмет! Вижте кой е новият тото милионер на България! Ето снимки! Да си ги харчи със здраве!

Национална лотария превърна в милионер втори късметлия от началото на новата 2018 година.

С печалба от 1 000 000 лева забогатя щастливецът Станчо Тодоров от град София. Голямата радост му донесе билет „Околосветско пътешествие“. 
Миналата седмица билет „Златните пирамиди за милиони“ позлати с изумителните 1 000 000 лева 41-годишния Димитър Миярев от грaд Брацигово.

 
Вторият милионер за 2018-а е на 60 години, безработен. Изпробва късмета си в Национална лотария заедно със своята съпруга Мая. Щастливците си купуват по няколко билета, разпределят си ги и се състезават кой ще спечели повече.
Билет „Околосветско пътешествие“ определено е късметлийски за Станчо, тъй като в края на миналата година му донася печалба от 1000 лева. В началото на 2018-a е още по-щедър. 
Когато вижда, че печелившото число 38 съвпада и започва да изтрива печалбата, Станчо си е помислил, че отново печели 1000 лева. След като изтрива цялото поле обаче пред него се открива седемцифрената сума.
„В първия момент се стъписах, а после изпитах радост“, споделя с вълнение милионерът. Печелившият билет е закупен от магазин PоpShop на бул. Гоце Делчев в гр. София. 
„Още не мога да осъзная, че всичко е реално“, споделя съпругата на най-новия милионер Мая. Тя разказа, че винаги са мечтали за печалба от 50 или 100 хил. лева, но не са допускали, че късметът ще ги споходи с 1 000 000 лева. 
Станчо ще похарчи печалбата за своето семейство, като ще помогне на децата си. Със съпругата му планират и екскурзия. С остатъка от сумата ще си осигурят спокойни старини. 
В билет „Околосветско пътешествие“ има още четири печалби по 1 000 000 лева, които очакват да бъдат спечелени. Той може да осигури на късметлиите и незабравими пътешествия до Ню Йорк, Дубай или Лондон.

От категорията