Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Разгадана мистерията около погребението на Кети Кюхова! Ето какво се случва и с това на Росен Ангелов

Разгадана мистерията около погребението на Кети Кюхова! Ето какво се случва и с това на Росен Ангелов

Първата жертва на шесторния убиец Кети Кюхова , която е имала връзка с извършителя Росен Ангелов , е била погребана последна, в изключително тесен семеен кръг. Това се е случило в понеделник, пише Телеграф, като цитира познати на избитото семейство.

Най-близките роднини на Кети, като сестра й Ивет, която живее и работи в Лондон, пазеха в пълна тайна кога ще е поклонението.

Приятелите на жената също бяха в неведение.

“Чухме, че само нейното тяло е останало непотърсено в моргата”, разказват жители на Нови Искър .

На къщата на ул. “Лозянски път” 5 са поставени некролозите само на съпруга на кети – Неделчо Юнаков , и на сина му Георги , които бяха погребани на Малашевските гробища. Траурната церемония за 16-годишната дъщеря на Кети – Нанси , беше организирана от бащата на детето – Наско, а погребението беше в софийското село Безден ден преди опелото на Неделчо и Георги.

Тялото на Кети е взето от моргата в понеделник. така единственият непогребан към момента остава извършителят на касапницата, чийто труп се пази в хладилна камера.

Горският, който е родом от Балчик, в последните десетина години се самонастанил във вила в село Луково и не поддържал връзка с никакви свои роднини.

Разследващи смятат, че погребението му ще е служебно. Тялото му обаче все още не е освободено от окръжната прокуратура в София.

Междувременно къщата на жертвите в Нови Искър може да бъде конфискувана, тъй като е купена ипотечен кредит, който след смъртта на семейството няма кой да изплаща.  

Източник: За жената

От категорията