Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Зимата съвсем не си е отишла! Завръща с пълна мощ съвсем скоро!

Зимата съвсем не си е отишла! Завръща с пълна мощ съвсем скоро!

След краткото затопляне зимата много бързо ще ни напомни, че далеч не си е отишла. Още тази нощ ще настъпи рязка промяна на времето.

Средиземноморски циклон ще се формира още днес, който в събота ще окаже влияние на времето у нас.

Ще има валежи над цялата страна – в по-ниските части от дъжд, по високите полета от сняг, показват средносрочните прогнози, представени в Дарик Кафе.

След кратко прекъсване на валежите, в неделя нов циклон ще премине през Балканите, който ще окаже по-сериозно влияние. Отново ще започнат валежи – в началото от дъжд в по-ниските части, в планините от сняг. В късния следобед в неделя и нощта срещу понеделник на много места ще вали сняг и ще се образува снежна покривка.

През новата седмица ще се усили североизточният вятър.

В понеделник и вторник следващата седмица ще бъде предимно облачно с превалявания от сняг . Температурите няма да са много ниски. Сутрешните ще бъдат отрицателни между -5 и -6 градуса. На местата със снежна покривка ще бъдат малко по-ниски, през деня – около и малко над 0 градуса.

Източник:За жената

От категорията