Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Страшна беда връхлетя семейството на Ани Салич, ето снимки! Бандитите са нахлули в полунощ, за шок на всички са

Страшна беда връхлетя семейството на Ани Салич, ето снимки! Бандитите са нахлули в полунощ, за шок на всички са

Братът на Ани Салич жертва на бандити във Франция, крадците откраднали парите на тираджията

Баткото на Ани Салич си изкарва хляба като тираджия. Щофьорът на международен камион бил ограбен от магистрални крадци.

Александър Валеов попаднал на обирджии във Франция по време на един от курсовете си. Благоевградчнинът бил скътал 200 евро, които наглеците му отнели.

Кражбата се случила около полунощ. Грабителят разбил кабината на камиона е отмъкнал не само всичките пари, но и касетофона.

По същото време брата на Салич бил в едно от крайпътните капанчета, където пребивавал да си почине и похапне в градчето Вувант.

Местното население наброява около 800 човека. Но за беда там се подвизавали албански и румънски емигранти. Които ще се окажат заподозрените извършители. Полицията взела тях да разследва.

Оказало се обаче, че баткото на Ани нямал скрит някой лев, та се наложило по спешност за звъни на сестра си да му прати някой лев. Колкото да може да се прибере в родината, предават от електронното издание retro.bg.

Ани Салич и Александър бяха люто скарани преди време. Журналистката му бе сърдита, че през 2005 г се опитал да прекара нелегален товар от Македония през нашата граница. Тогава след скандала новинарката го обвини, че я излага през цяла България.

По-късно обаче двамата се сдобриха. Като грижовна сестра тя не спирала да му помага, а и издържала и двамата си родители.

Преди време майка им претърпя сърдечна операция и Ани Салич бе разтревожена. Но всичко мина успешно. Тя предложи на родителката си да отиде да живее при нея. Но възрастната дама отказала. Било и по-спокойно в провинцията.

От категорията