Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Току-що лъсна голямата лъжа за Християн Гущеров! Очевидци на мелето в Домби изпяха всичко! Ето какво скриха медиите, той е бил

Току-що лъсна голямата лъжа за Християн Гущеров! Очевидци на мелето в Домби изпяха всичко! Ето какво скриха медиите, той е бил

Рухна лъжата, че Християн Гущеров купил джип на избраницата си Светлана Василева

Очевидци на мелето в столичния бар „Домби“ разкриха подробности за конфликта с участието на Християн Гущеров. Според свидетели милионерският син бил виновен за свадата със съседна компания от яки момчета.

Гущеров разпивал с приятели и гардовете си в сепаре. След като гаврътнал няколко питиета марково уиски обаче, станал агресивен и заядлив.

Той започнал да репликира съседна компания от яки момчета, които няколко пъти му казали да не се занимава с тях.

Знаете ли кой съм аз и к’во сега ще ви се случи?“ – разпенил се Гущеров. В един момент към лицето му полетяла чаша.

„Гущеров бе нагло пиянде, беше се самозабравил и се държеше нагло. Той сам предизвика скандала“ – твърдят очевидци.

Младежите скочили и се заформило яко меле с Гущеров и гардовете му. Милионерският син побегнал с колата си, но преследвачите му го последвали. Тогава той блъснал полицейската кола в опит да се измъкне от последвалата го „опашка“.

Християн карал същата кола, за която се писа, че е бил купил уж за Светлана Василева. Всъщност купил Мерцедеса от Америка, за да спести някой друг лев. А плеймейтката Василева няма нищо общо с колата по документи, пише разкрития.ком.

Така от разказаната история излиза, че самият Гущеров си е виновен за кашата, която сам е забъркал. История, която приключила с ареста му за няколко часа в столично полицейско управление.

От категорията