Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Бохо стил 2018-та за жени над 40! 22-те най-романтични, женствени и стилни предложения за вас

Бохо стил 2018-та за жени над 40! 22-те най-романтични, женствени и стилни предложения за вас

На Запад стила Бохо отдавна се е утвърдил като един от фаворитите на много дизайнери. В нашата родина фенове в тази посока стават все повече и повече всяка година. Коя е тази загадъчна лейди-бохо? И как зависи самото й изражение от облеклото?

бохо стил

На първо място, това е невероятто съчетание: тя знае как да съчетава привидно неприлични неща. Тази дама обича ярки материали и предпочита само естествени тъкани.

 В гардероба й можете да видите много поли, рокли и панталони с големи форми и обем.

бохо дрехи онлайн

Лейди Бохо носи бижута и аксесоари за да създаде образ със специални грижи: тя предпочита големи гривни, обеци и триизмерни медальони. На рамото й можеш да видиш чанта с дълга дръжка, огромен брой джобове. Тази дама се опитва да комбинира в един костюм няколко тъкани с различни текстури.

бохо стил 2018

Ако ви харесва този стил, вижте селекция от най-елегантните предложения в стил бохо за пълни жени.

Роклите в този стил се отличават с много характерни черти: на първо място винаги е с широки, подчертани ръкави. Често много дизайнери се фокусират върху талията под формата на колан или дантела. дрехи в бохо стилбохо шик интернет магазинбохо стил в интериораРокли в стила бохо, предизвикват усещане за специален избор.бохо роклибохо роклибохо роклиНевероятно уютно изображение се получава с комбинация от здрави костюми и голяма туника или блуза.бохо стил 2018бохо стил 2018бохо стил 2018бохо стилЛуксозната тържествена пола с елегантни ризи ще изглежда много стилно в съчетание със стилни блузи и туники. Необходимо е да се фокусирате върху топ с принтове и ярките нюанси на ризите.бохо стилбохо стилбохо стилбохо дрехи онлайнбохо дрехи онлайнбохо дрехи онлайнОсобено популярни сред модата са панталоните бохо . Този модел е ефирен, осигурява усещане за лекота и подвижност. Бохо стилът е подходящ за жени с всяка форма на тялото. Ако знаете как да шиете или плете, няма да ви е трудно да измислите свой специален модел.бохо дрехи онлайнбохо дрехи онлайнбохо дрехи онлайнбохо роклибохо рокли

И коя елегантна рокля ви харесва най-много? Не забравяйте да споделите мнението си в коментарите.

 

 

Източник: За жената

От категорията