Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Модна полиция-неща, които не се препоръчват за жени след 40 години-Карат ги да идглеждат нелепо

Модна полиция-неща, които не се препоръчват за жени след 40 години-Карат ги да идглеждат нелепо

Сигурно сте забелязали, че нещата, които сте обожавали преди няколко години, сега изглеждат смешни за вас. В юношеството можете да си позволите различни експерименти, но след 30, не, дори след 25 години, трябва да решите за стила. И след 40 години в състава на гардероба има много табута. Да, имате право да носите това, което ви харесва.

 Но все пак има неща, които от привлекателна жена могат да ви превърнат в стар ученик от осми клас.

Можете да имате перфектна фигура и добре поддържано лице, но очите ви стават по-уверени с възрастта и с някаква тъга. Ето защо дори някои основни неща могат да изглеждат съвсем различни. За нещата, които e най-добре да се изхвърлят, ще ви разкажем сега.

Дрехи за жени след 40 години

Шапка с помпон  Тази шапк идва от красивото детство. От време на време такива шапки завладяват модните върхове, а по-скоро сред тийнейджъри и момичета на възраст под 22 години. Зрелите дами трябва да ги избягват. Да, и за съжаление, такава на главата рядко отива на някого, защото увеличав визуално главата ви. По-добре носете кърпа, тюрбан, или обикновена шапка – женствена и красива.

Чорапогащи цветни или мрежести Изискана жена, в красива рокля или пола и цветни чорапогащи …

Та това е за момичета!… Вие сте на 40 години, не на 10. Черен чорапогащник или без блясък е достатъчно красив. Краката също изглеждт по-слаби. Ако наистина искате нещо необичайно, тогава са подходящи шоколаден цвят, графит и кафяв цвят.

Изключително висок ток Жените след 40 години, обикновено вършат много неща, те непрекъснато сноват из града. Ето защо ток над 12 сантиметра е ад за краката.

Раница През 2016 г. кожените раници бяха много популярни. Но модата е преминала и това е нещо за ученици и студенти. Да предположим, че само ако  пътувате или сте на екскурзия. И за ежедневието има много стилни чанти, големи и малки.

Сатенетите нощници са модерни, но няма да продължи дълго. Можете да носите рокли и костюми в този стил, но само под петите и с красива прическа. Това ще изглежда грандиозно. Но от младежката комбинация с тениски и маратонки е по-добре да откажете.

Панталони от еко кожа Имаше време, когато бяха носени непрекъснато. Но времето е минало и тази тенденция трябва да остане в миналото, особено при солидни дами. Те вече не изглеждат стилни, а вулгарни.

Тийнейджърски рокли Къси извити рокли в цветя, или с друг приятен ппринрт- това не е за жени на 40 години . Ако сте били изпълнени с комплименти за тази рокля, не  очаквайте същия успех сега.

Винаги подчертавайте своята женственост и можете да кажете сбогом на дрехи, които не ви украсяват повече. Споделете полезни съвети за стила с вашите приятелки в социалните мрежи!

 

Източник: За жената

От категорията