Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Разтърсваща изповед на Камелия за най-голямата болка в душата й

Разтърсваща изповед на Камелия за най-голямата болка в душата й

“Цветин ме впечатли. Много се влюбих.

Имаше една чистота и мъжественост в него. Аз бях на 26, той на 19 и това беше много странно.

Разбих всички клишета с него. Когато срещнеш своя си човек, сродната си душа – нещата просто се случват. 20 години по-късно с ръка на сърцето мога да кажа, че това си е моят човек.”

Така описва фолк иконата Камелия голямата си любов. “Цветин много ме научи да бъда търпелива и да вадя мъдрост от всички случки. Тръгнах си естествено по пътя и нищо не беше за всяка цена”, допълва тя.

“Човек е хубаво да се научи да приема живота такъв, какъвто си е. Не трябва да му се съпротивляваме. Всичко трябва да се приема, за да се чувстваш добре. Старая се и да се храня добре. Човек трябва да се себеизяви, за да не задържа негативни неща в себе си. АКо премълчава, ако задържа обида омраза – той започва да пълнее, погрознява, изкривява се и се разболява.

Естествено, добре е и това да се съчетава със здравословен начин на живот.”. По този начин Камелия разяснява как успява да се поддържа млада, красива и свежа на сцената след толкова много години. “Трябва да се научим да поемаме отговорност за живота, който ни се случва. Той е такъв, какъвто си го сътвориш. Нищо не идва отвън – всичко е отвътре.”, допълва тя.

“Най-голямата ми болка беше, когато загубих баща ми. Много държах на него и много ме болеше. Когато той почина трябваше да пея, когато го подгревахме – трябваше да подгрявам Лепа Брена. “, със сълзи на очите споделя певицата./За жената

От категорията