Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Истината за скандала между Слави Трифонов и Крисия ще ви потресе! България не може да повярва, че дългия е способен на подобно нещо!

Истината за скандала между Слави Трифонов и Крисия ще ви потресе! България не може да повярва, че дългия е способен на подобно нещо!

Решението е на бащата на Крисия

Крисия скъса окончателно със Слави Трифонов. Очарователната разградчанка от години е най-обсъжданото дете в държавата. Детето-чудо, както я наричат, реши да се оттегли от шоуто на Слави Трифонов.

По-скоро решението й на баща й.

Родителят на талантливата изпълнителка скъсал договора с Дългия.

В началото семейството виждало само позотивната страна на славата. Крисия и семейството й приемали популярността като най-големия късмет в живота си.

Всеки петък малката певица пътуваше от Разград до столицата заради участието си в рубриката в шоуто на известния учиндолецът.

На практика Крисия губеше два дни седмично, за да се придвижи до работното си място и да се върне у дома. Отделно тя отделяше време за подготовка за шоуто. И дори пренебрегна ученето.

Но славата започнала да тежи и на малката изпълнителка. Крисия приемала много тежко подмятанията на съучениците си. Заради негативните коментари в интернет ангелогласата певица загубила съня си.

Родителите й решили, че ще е най-добре за всички тя да се върне към обичайните си занимания.

Тази година тя ще кандидатства в езикова гимназия в родния си и е необходимо повече време да се подготви за изпитите.

Крисия е решила да се посвети единствено на ученето и засега ще зареже музикалната си кариера. Тя вече няма да се изявява нито в шоуто на Слави Трифонов, нито на концертите на бенда.

Според точка в договора Крисия трябва да остане на разположение на шефа си за последващи ангажименти. Но родителите й са категорични, че тя ще преустанови музикалната си кариера и за неопределен период ще се оттегли от сцената, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От категорията