Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » 24-годишна врачанка, едничка радост на майка си, почина внезапно в Лондон

24-годишна врачанка, едничка радост на майка си, почина внезапно в Лондон

Млада жена от Враца е починала внезапно в Лондон, съобщава BulNews.bg. Момичето е учило на острова и преди два месеца е започнала работа. В края на януари на 24-годишната Божана Божинова й станало лошо, заради което незабавно била закарана в болница. Два дни лекарите се борили за живота на врачанката, но на 31 януари тя починала от аневризъм в мозъка.

Две седмици са били необходими да се оформят документите по транспортиране тялото на починалото момиче. Трагедията е огромна, тъй като тя е била единствената радост на Виолета Божинова, която повече от 10 години работи в община Враца като ръководител на отдела за европроектите. Преди време почина и съпругът й Божин Божинов, и само малката Божана даваше смисъл на живота й. Очаква се опечалената майка да разпродаде имуществото си във Враца и да се премести да живее при брат си в София, тъй като вече нищо не може да я задържи в града. Погребението на Божана ще е утре в частните гробища в квартал Бояна в София от 14.30 ч.

 

Източник: Блиц

От категорията