Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Дъщерята на Глория с ново гадже! Ето кой е той (Снимки)

Дъщерята на Глория с ново гадже! Ето кой е той (Снимки)

Щерката на Глория Симона и новият победител от „ Гласът на България “ Радко Петков се загаджиха, дочу HotArena. Двамата все още не обявяват официално връзката си, но трудно прикриват искрите помежду си. Симона и Радко  се запознали в певческия формат „Гласът на България“.

След края на риалитито продължават да поддържат контакт и все по-често могат да бъдат забелязани заедно.

  Според запознати в началото между тях имало само чисто приятелство, което е прераснало в нещо по-сериозно. Изненадващо по време на шоуто Симона се раздели с дългогодишния си приятел. Наскоро влюбените посетиха Рилския манастир, като този път разкриват много по-интимни отношения. Именно в светата обител Симона е на косъм от целувка с Радко, който щастливо позира за снимка. Радко уклончиво отговаря на въпрос на „България днес“ дали има връзка със Симона. „Амиии не знам“, казва той пред вестника и уклончиво избягва подробности по темата.  А Симона заяви следното: „Няма какво да добавя към темата, както казах в друго интервю, може би имам гадже, но не искам да го разкривам, тъй като е познат“.

 

Източник: За жената

От категорията