Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Гала реши, прави колосална промяна във външния си вид! За изненада на зрителите водещата си слага чисто нови

Гала реши, прави колосална промяна във външния си вид! За изненада на зрителите водещата си слага чисто нови

Гала се фука с нова холивудска усмивка, водещата прави реклама на най-скъпата зъболекарска клиника в страната

Гала се е уредила с нови зъби. Водещата на „На кафе” получила холивудската си усмивка без пари, разправят запознати.

Телевизионерката посетила един от най-известните у нас зъболекари д-р Явор Миланов, който освен, че се грижи за зъбите на знаменитостите преподава и в университет. При него на опашка чакат не само актьори, певци и всякакви звезди, но и много политици.

Именно заради този факт Гала предпочела той да се погрижи за зъбите й. На този етап не става ясно дали само е избелил усмивката й или е сменил нейните с изкуствени зъби.

Но това, че водещата не е дала лев е повече от ясно. От  дълго време се знае, че тя не обича да пръска пари за нещо, което може да й бъде направено безплатно. Използва положението, че може да направи реклама на дадения продукт или професионалист в предаването си по Нова тв. И като предлага скритата реклама на продуктово позициониране получава стоката или услугата без пари, предават от електронното издание за сврски новини hotarena.net.

Такъв е случаят с новите й зъби. Вместо да даде няколко хилядарки Гала усърдно и угоднически обяснява от малкия екран кой зъболекар е посетила и къде се намира клиниката. Според слуховете никой няма да се учуди ако съвсем скоро въпросния майстор на холивудски усмивки бъде поканен като гост в „На кафе”.

От категорията