Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Дневен хороскоп за понеделник, 12 февруари-РИБИ Работете за печалбите си, СТРЕЛЕЦ Лична сполука

Дневен хороскоп за понеделник, 12 февруари-РИБИ Работете за печалбите си, СТРЕЛЕЦ Лична сполука

Понеделник е динамичен и напрегнат както може би очаквате. Денят е изпъстрен с ангажименти, които както винаги не търпят отлагане.

Недейте да се скътавате и да хитрувате. Възползвайте се от възможностите за да подобрите личното си положение.

 

Дневен хороскоп ОВЕН

Остра борба

Независимо, че е неделя, денят е изключително благоприятен за вас в делови аспект. През днешния ден на любовта и милосърдието потиснете всичко нездраво, което може да ви провокира, и позволете на състраданието ви да се прояви. Борбата за материално надмощие ще предизвика проблеми в понеделник на мнозина от Овните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Добри възможности

Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Денят символизира победата на мъдростта над ума и чувствата, възползвайте се от благоприятното време и работете за заздравяване на семейните, делови и приятелски връзки. Телците разполагат с прилични възможности за реализация на намеренията си в обществените среди и в близкия кръг.

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Частична стабилност

Добре ще е ако днес онези от вас, които не се движат много помислят за физическата си форма и направят нещо. Космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието предразполага през този ден да се прави добро на ближните. Понеделник засилва у Близнаците усещането за лична стабилност, което у мнозина е плод на схващането за реална свобода във финансов или емоционален аспект. 

 

Дневен хороскоп РАК

Сполучливи действия

Заслужено ще поискате за себе си повече развлечения и отдих, загърбвайки умората и стреса от последните дни. Позитивните мисли, потиснатите отрицателни емоции и не обвързването с нови отговорности ще ви помогнат да се почувствате освободени и щастливи. За преобладаващата част от Раците събитията са разгръщат спокойно и обстоятелствата за успешна изява са характерни за деня. 

 

Дневен хороскоп ЛЪВ

Много добри постижения

Чувствате се добре, с каквото и да се занимавате. През днешния силен и съзидателен ден се обградете с хора, на които вярвате и с които може да споделяте идеите и намеренията си. Най-характерното за Лъвовете в понеделник е, че реализацията на целите им няма да ги затрудни. Към това основно определение може да се прибави, че не става въпрос само за текущите дневни делови и лични ангажименти, а и за цели, чиито резонанс ще е далеч по-значим като социален факт.

 

Дневен хороскоп ДЕВА

Устремете се към стабилизация

Този ден е богат на предизвикателства и няма да ви остане много време за да скучаете. Всичко, в което със старание, любов и милосърдие влагате енергията си през днешния ден ще дава видими резултати.Напрегнатите ситуации продължават да изпълват всекидневието на Девите, но възникват и добри възможности за желана реализация. 

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Пазете се от противниците

За много от вас семейството и дома са сред приоритетите ви днес. Обективните ви и прозорливи решения по отношение на обществена, професионална или друга задача ще бъдат от съществено значение. Кошмарен период, който бавно отминава, оставяйки не малко горчилка след себе си. Този ден ще е последният от силно напрегнатите, през който следва да сте доста внимателни.

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Владейте се

Ще ви погълнат домашните задължения и е възможно това да ви по изнерви, но прекалено дълго сте ги отлагали. Светът днес се управлява от космическата енергия на любовта и милосърдието. Като общо влияние за личните и деловите възможности на Скорпионите, понеделник е благоприятен. Вниманието си трябва да насочите към външните среди и обществото.

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Лична сполука

Занимавайки се с по-приятни неща ще забравите за натоварващи ви мисли, имащи отношение към работа, грижи и тревоги. През днешния позитивен и силен ден се старайте да не се конфронтирате с никого и по никакъв повод не търсете причини за недоволство. Напълно сигурно е, че Стрелците постигат траен успех днес по въпроси от лично естество.

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от гнева си

Въпреки почивния ден повечето козирози са неуморни и днес. Бъдете щедри и помогнете на любовта, милосърдието, търпението и състраданието ви да се проявят в отношенията и живота ви. Трудности от професионален порядък ще има поради пречки за реализацията на делата, разпоредени от влиятелно място. Не се подвеждайте по тези провокативни събития и не заставайте на негативни позиции.

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Без конфликти

Освободете се от съмненията, които са ви обзели и приемете подаръците, които ви е приготвила съдбата. С ведрото си излъчване, състрадание и милосърдие ще подсилите влиянието си върху средата и хората, с които общувате. Водолеите ще завоюват своя успех чрез изразителна активност в сферите на интересите им – лични, делови или духовни. 

 

Дневен хороскоп РИБИ 

Работете за печалбите си

Личните вълнения днес са ви противопоказни дори и да имате основания за тях. С ведрото си излъчване, състрадание и милосърдие ще подсилите влиянието си върху средата и хората, с които общувате. Многообещаващ ден, през който делата ви ще се движат много добре и ще достигнете до добри печалби ако не влизате в битки за надмощие с вашите опоненти от бизнеса и търговията. 

Източник: За жената

От категорията