Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Миглена Ангелова с ново амплоа! Ето я с внучето й (Снимки)

Миглена Ангелова с ново амплоа! Ето я с внучето й (Снимки)

Работохоличката Миглена Ангелова вече има ново амплоа – това на грижовна баба. По-голямото от двете ѝ внучета се е върнало в България и е плътно с нея дори по време на професионалните ѝ ангажименти, видяха фотографите на „Ретро“. 52-годишната телевизионерка е горда с четирите си провалени брака и четирите си деца, но за двете си внучета почти не обелва дума, вероятно защото фактът, че е баба, снишава мъжкия интерес към нея.

От почти година Миглена се носи на крилете на любовта.

Неотдавна тя призна, че е лудо влюбена в 9 години по-младия от нея бизнесмен с амбиции в киното Кузман Примджанов , който е баща на две деца, почти набори на нейните внуци. Самият той не знаел точната възраст на Миглена, както и че тя има две внучета – роденият в Копенхаген Деймиън Таге Томас Кристиансен, по-известен като Янко, от голямата ѝ дъщеря Дора, и малката Алия, родена в Неапол, дъщеря на Адриана, едната от близначките ѝ. Другата близначка Стефани се омъжи в Тунис за Бесем Фериани, но все още не е майка и както и Адриана живее в Париж. В момента на гости на тв водещата е малкият Деймиън, когото тя виждала само няколко пъти годишно. Тъй като майка му в момента правела докторантура по египтология в Дания, където двамата живеят, малчуганът дошъл на гости на баба си. Радостта на Ангелова, че посреща наследника си у дома, очевидно не е пренаредила графика ѝ, защото детето я придружава плътно по време на дневните ѝ задачи. От елегантния стил, който мадам „Искрено и лично“ е избрала за срещата си, се подразбира, че вероятно води нови преговори за ефирно време с някоя от големите телевизии. „Не съм нито майката, нито бабата, която би трябвало да бъда. Би трябвало да съм се спряла на едно място и да си гледам внуците. Нали това се очаква? Аз никога не съм живяла според очакванията, не, живях известно време така през соца, но след това ми мина. Обичам да следвам своя живот и от децата това искам“, коментира Миглена.

 

Източник: За жената

От категорията