Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » България онемя. Яне легнал до дъщеря си, било му студено! Смъкна си гащите, момичето изрева от остра болка! Извергът е

България онемя. Яне легнал до дъщеря си, било му студено! Смъкна си гащите, момичето изрева от остра болка! Извергът е

Мъжът, който бе арестуван в петък, след като собствената му дъщеря се е оплакала, че е била изн*силена от него, се изправи пред Темида в Пловдив.

Районният съд гледа вчера мярката му за неотклонение. Заседанието се проведе при закрити врата.

Момичето твърди, че е изнасилено от Яне Петров, докато спяла.

Вечерта той се прибрал в семейното жилище. Родителите му били на село, а 18-годишната му дъщеря се прибрала за вечеря. След това си легнала, а той я помолил да легне до нея, защото му било студено, съобщава TrafficNews.bg.

Малко след като девойката заспала, той свалил панталоните. Тя се събудила от силна болка. Веднага побягнала и му казала, че ще повика полиция. Заключила се в банята, а баща й само повтарял да не вика органите на реда и заплашил да се самоубие, ако отново го пратят зад решетките. Тогава момичето написало съобщение до учителя си, който от своя страна сигнализирал за случващото се на полицията.

Яне е отведен в ареста, въпреки твърденията му, че е невинен. Точно след час, съдът реши да остави в ареста 48-годишния мъж. Само преди няколко години бащата е получил петгодишна присъда за абсолютно същото престъпление.

Тогава той отново е насилил дъщеря си, която е била на 14 години.  След като бащата влязъл в затвора, момичето останало да живее в семейното жилище заедно с баба си и дядо си. Майката ги напуснала. Както първо медията ни писа всъщност момичето била доведена дъщеря на изрода.

От категорията