Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Хороскоп на Алена за деня на любовта и виното

Хороскоп на Алена за деня на любовта и виното

ОВЕН Предстои ви наситен с неочаквани събития  ден. Коригирайте плановете си, но го сторете спокойно и се заемете с неотложните си задачи.

Начинанията няма да ви донесат очаквания успех. Предварително уговорено пътуване може да осъществите в компанията на вашите партньори.

ТЕЛЕЦ Постигнете стабилна финансова основа. Работата ви с вашите колеги ще бъде ползотворна. Проблемите ще бъдат отстранени без да се усетите. На работното си място проверете лично счетоводството си и не се колебайте да направите корекция, ако установите пропуски. Внесете хармония и в отношенията с колегите си.

БЛИЗНАЦИ Не хвърляйте вината за проблемите върху вашите колеги. Помислете къде допуснахте грешки. Причината за проблемите ви до голяма степен се крие в тях. Не е във ваша полза да сте срещу колегите си, за да се защитите. Няма да заслужите уважението на началниците си. Овладейте емоцията.

РАК Очаква ви изключително напрегнат и изпълнен с неочаквани срещи ден. На всяка цена завършите служебните си задачи до обед. Следобед проведете планираните делови срещи и разговори. Отклонете предложенията за инвестиции, ако ви се струва, че идват от хора, които не са доказани професионалисти. ЛЪВ Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби. Успехът е с хората на науката, на изкуството, с писателите, издателите и литературните критици. Общувате с лекота, но през деня на моменти сте импулсивни и недоверчиви.

ДЕВА От сутринта ще ви е трудно да избегнете разправиите на работното място. Емоцията ви пречи да сте обективни в оценката за реалните си възможности. Ако не сте прибързани успехът ще бъде с вас. Постарайте се да отхвърлите служебните си задължения до края на работния ден.

ВЕЗНИ Отново сте изкушени да започнете планирани начинания, свързани с нова дейност, но въпреки че сте ги обмислили може и да не се справите. Очаква ви напрегнат и изпълнен с противоречиви изживявания ден. Прибързаните действия на работното място са във ваша вреда. Бъдете въздържани при провеждане на срещите и при разговорите с делови партньори.

СКОРПИОН Бъдете отговорни към професионалните си задължения въпреки вашата натовареност. Имате неотложни задачи, които трябва да завършите така, че да спечелите всеобщо уважение и одобрение. Отложете деловите разговори и обсъждането на нови проекти, ако отнемат времето, които сте длъжни да отделите за задълженията си.

СТРЕЛЕЦ Начинанията са успешни, ако сте подкрепени от хора, подходящи за ваши делови партньори или на влиятелни позиции, на които можете да разчитате без съмнение, че съществува опасност да ви предадат. Големите приходи ще дойдат след няколко седмици. Бъдете търпеливи. Бизнесмените са готови с включване в нов проект, но е време да преценят дали да инвестират по-голяма сума от предварително договорената.

КОЗИРОГ Озарени сте от нови идеи, които ви носят полза на работното място. Ако сте сред хората на изкуството или сте отдадени на науката успехът ви е гарантиран. Да бъдат внимателни всички заети в бюджетната сфера. Грешките им, допуснати в този ден, ще нанесат щети както на тях самите, така и на държавата.

ВОДОЛЕЙ Успехите от новите ви занимания не са сигурни, ако сте поставили прибързано началото на тяхната реализация. Този факт ви подтиска и наранява егото ви. Напрегнати сте без причина. Рутинната работа и заниманията с ежедневните ви служебни задължения ще ви дарят спокойствие и  финансов успех.

РИБИ Напрежението на вашето работно място е огромно, но си струва да издържите. Въоръжете се с търпение, за да не се лишите от успех. Ще се справите бързо с трудностите по пътя си. Избягвайте запознанствата, дори и ако са свързани с ваш колеги и бъдещи професионални възможности.

 

Източник: За жената

От категорията