Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Как да разбера дали му е малък или голям пениса?

Как да разбера дали му е малък или голям пениса?

Размерът на мъжкият полов орган варира при различните мъже, както и размера на гърдите при жените. Въпреки това, докато за женските гърди размер е много ясно определен, средният размер на пениса е все още табу.

Размерът не винаги е важен, но същността е в това дали ви допада на вас самите. Размерът, формата и ширината на пениса варират, както и размера на гърдите, така че за микро пенис може да се счита всеки пенис с размер по-малък от 7см, а в XXL групата влизат тези пениси, които са с размер над 16см.

Питали ли сте се, кое е това, което прави сексът с един мъж фантастичен, докато друг пък без значение колко сте влюбени в личността, просто не е толкова вълнуващо? Ние имаме отговор.

Нищо не ви дава по-голямо сексуално самочувствие колкото убеждението, че когато вашите тела се слеят става истински бум в леглото. Това, което специално може да ви притеснява е, че сега не сте толкова влюбени в сегашния си партньор, колкото сте били в бившия, но пък сексът с новия е невероятен. Какъв е проблемът?

Неотдавнашно изследване показва, че жените им е по-лесно да достигнат оргазъм в секса, ако размерът на пениса на партньора е по-голям. Въпреки това нещата не са толкова прости, защото женската анатомия както и мъжката е различна по отношение на размера и формата. Размерът не винаги е важен, а същността е в това до каква степен си допадате анатомично.

Размерът, формата и ширината на пениса варират, както и размера и формата на гърдите. Проучването, проведено в университета Улстер разкрива, че среден пенис (в ерекция) е дълъг около 14см и има обем от 12см, а при по-голямата част от мъжете този размер спада на 3см и в обем и дължина, когато не е в ерекция.Размерите под 7см се считат за размерите на микропенис, а всичко което е над 16см попада в категория XXL.

Хирургически увеличаване на пениса е във възход, но въпреки проучването показва, че на жените им е по-лесно да постигнат вагинален оргазъм с определен партеньор, това обаче не е единственият фактор.

От категорията