Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Кметският син, който откри труповете в Аудито с разтърсващ разказ! Телевизиите премълчаха това, рокаджията и жертвата му са били

Кметският син, който откри труповете в Аудито с разтърсващ разказ! Телевизиите премълчаха това, рокаджията и жертвата му са били

Убийство и самоубийство – това е водещата версия за кървавия инцидент в Пампорово. Николина Попова е работела в банков офис, а Антон Бояджийски е бил музикант.  

Сигналът за простреляните мъж и жена е подаден във вторник малко преди полунощ.

Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян, който пътувал в района.

Той спрял, за да предложи помощта си на спрелия автомобил.

Така видял, че мъжът и жената са с огнестрелни рани. Тодор Мелемов веднага подава сигнал към тил. 112.

„Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че  е закъсал, тъй като беше заобиколена от  снегорин и беше върху повече сняг отколкото имаше нужда на платното и  спряхме да помогнем, да видим дали няма нужда от помощ човека. И като слязохме, като беше тъмно първо  не видяхме човек, после видяхме, че има човек и като светнахме видяхме, че има рана на главата и е окървавена”, разказва Мелемов пред bTV.

Музикантът Антон Бояджийски от няколко години живеел с банкерката Николина в Пловдив. Пред входната врата на апартамента откриваме счупена китара и шапка-бомбе.  Съседите  твърдят, че Антон изпадал често в странни настроения – не поздравявал и лесно избухвал. В колата с пловдивска регистрация е намерен и незаконен пистолет, който бил в скута на мъжа. 41-годишната Николина  е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата, а 48-годишният музикант – с една огнестрелна рана в главата. „Предстои балистична експертиза, за да кажат със сигурност вещите лица дали това е оръжието, с което са произведени изстрелите. Намерени са гилзи, куршуми.  Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи”, коментира прокурор Недко Симов, говорител на Окръжна прокуратура – Смолян. Банковият офис, в който е работила жената, остана затворен вчера.

От категорията