Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Мислиш, че е секси, а всъщност ставаш за резил! 5 основни грешки в избора на бельо, които всяка жена трябва да знае:

Мислиш, че е секси, а всъщност ставаш за резил! 5 основни грешки в избора на бельо, които всяка жена трябва да знае:

Жените в красиви дрехи  винаги изглеждат божествени и докарват мъжете до полуда. Но по някаква причина, често отделяме много внимание на самата дреха, като поставяме  избора на бельо  на заден план. Много голяма грешка! Тази погрешна преценка може да съсипе целия ни имидж и да ни принизи в очите на другите завинаги.

избор на бельо

Днес ще ви покажем основните грешки при избора на бельо и как да ги избегнем.

Как да изберем правилно бельо Престанете да правите от дупето си “гъсеница” или “наденичка”! Отървете се от много плътните бикини с груби шевове.  Основното нещо в избора на бельо  е размерът. Вашето достойнство там отзад няма да стане по-малко или по-привлекателно, ако бикините са с размер или два по-малки. Най-добре е да изберете безшевни и естествени фини материи.избор на бельоНе избирайте сутиен, който повдига гърдите ви до брадичката. Това изглежда, меко казано, нелепо и дори отблъскващо. Бюстът трябва да бъде подчертан, но трябва да е  на мястото си  .избор на бельоДруга голяма грешка – да облечете под  прозрачния бял летен панталон  или пола бели гащи . Да, това е по-добре, отколкото розово или лилаво. Но все още се вижда. По-добре е да изберете бельо с  цвета на кожата  и гладка текстура .избор на бельо

Не носете под  прозрачни блузи и пуловери сутиени, които са коренно различни по цвят. Друго  златно правило  – под прозрачни дрехи трябва да изберете бельо без бродерия и щампи. Също така, не носете фигурален сутиен под стегнати текстурирани пуловери и тениски.избор на бельоКралицата на всички грешки – гол гръб, върху който  сутиенът ясно се вижда . Ако имате малки гърди, най-добре изобщо не слагайте сутиен. Стига тъканта на дрехата да е плътна и непрозрачна. Ако сте собственик на великолепни форми или не можете без сутиен, изберете трансформиращ се сутиен  или  чашки без презрамки .избор на бельо

И накрая, още една важна подробност: дори ако изборът ви на бельо се свежда до 2 части, те непременно  трябва да си подхождат по цвят . А ако те са с различен цвят, това най-малкото говори за вашето невнимателно отношение към себе си. В края на краищата, ние жените винаги трябва да бъдем готови за непредвидени ситуации.

 

Източник: За жената

От категорията