Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Аристократичен шик: 10 дълги поли, които ви карат да изглеждате скъпарски

Аристократичен шик: 10 дълги поли, които ви карат да изглеждате скъпарски

ГАРДЕРОБ НА ЖЕНИТЕ, КОИТО ОБИЧАТ ПОЛИ

В младостта си, ние можем да си позволим да експериментираме с щури дрехи, защото грешките са простими и изглеждатме по-скоро смешно, отколкото безвкусно. Но с възрастта ви е необходимо не само да решите за стила, но и да подчертаете умело своята женственост. Разбира се, най-добрият асистент в това е така нареченият “аристократичен шик”. Нищо излишно, но в същото време луксозно и привлекателно.

Днес ние говорим за основната характеристика на женския аристократичен гардероб – пола до глезените й, благодарение на които всяка жена може да се чувства  като желана жена. Така казват дизайнерите . Подготвили сме 10 снимки за вас с такива поли. Шик, лекота и магнетизъм – така можете да характеризирате такива поли.

Дайте предимство на полите с талия . Тази дължина и кройка е подходяща за всяка физика и възраст. И изглежда много секси.

Точки и цветя са най-женствените принтове. Изглеждат елегантни с блестящи блузи и са подходящи за всеки повод в живота, дори в кантората.

Супермодерен монохромен образ. И такива цветове изглеждат невероятно.

Изглежда, че полата и червената им еко кожа е смела и дори вулгарна. Но дължината и силуетът решават всичко. Тази пола е лесна за комбиниране както с блузата, така и с якето. Незабелязани просто няма да останете.

Просто красива!

Лъскавите красоти в тези съчетания изглеждат много изтънчени. Класически поли, тихи цветове, но с интересни текстури – това е наистина аристократичен шик.

Много пикантни дантели. Дизайнерите препоръчват да се отиде отвъд това и да се комбинират подобни летящи поли с доста груб топ. Много интересен избор за ежедневието.

От този образ и диша лесно и аристократично.

Дръзките млади дами могат да създават образи в стила на дивия запад. Между другото, тези цветове са много подходящи през 2018 година.

Друго доказателство, че скромната на пръв поглед пола може да изглежда много смела и млада. Не се страхувайте да я комбинирате с тениска и кожено яке.

С такива поли много е лесно да създавате луксозни модни изображения. Това е просто едно универсално нещо, което можете да облечете в офиса, в ресторанта и за социалното събитие.

Не се страхувайте да експериментирате с удължена пола . Много е лесно да създавате стилни и женски образи с него . Споделете селекцията с приятелите си в социалните мрежи!

 

Източник: За жената

От категорията