Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Мъжът ми прави ремонт и му останаха няколко PVC тръби, ако знаете за какво ги използвах, веднага ще ми откраднете идеите (снимки)

Мъжът ми прави ремонт и му останаха няколко PVC тръби, ако знаете за какво ги използвах, веднага ще ми откраднете идеите (снимки)

Все по-често дизайнерите експериментират с различни материали и ги използват за доста неочаквани приложения.

Така например, те предлагат използването на пластмасови тръби за градинарство и градинарство. Тези практически примера ще докажат, че PVC тръбите могат да бъдат полезни не само за тръбопроводите.

Красива инсталация на PVC тръби, боядисани в нюанси на “металик”, ще бъде оригиналната декорация на оградата или вашия балкон.

Перфорирани PVC тръби със среден диаметър могат да бъдат използвани за създаване на прекрасни вертикални легла, които са идеални за отглеждане на ягоди и зеленчуци. Изграждането на такива легла ще помогне не само да се спести място в градината, но и значително да се облекчат проблемите с грижите за растенията.

 

Вертикална градина за озеленяване с PVC тръби.

Прекрасна вертикална градина за отглеждане на зеленина, която може да бъде направена само от PVC тръби, ще се превърне в оригинален и практичен елемент на лятната вила.

Голям двустепенен рафт за разсад и зеленина, който може да бъде построен със собствените ви ръце от дървени греди и PVC тръби.

 

Източник: За жената

От категорията