Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ВЕЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ! Папараците ги заковаха, ето снимки! Виктор Николаев смени жената до себе си! Пърха от щастие с новата си

ВЕЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ! Папараците ги заковаха, ето снимки! Виктор Николаев смени жената до себе си! Пърха от щастие с новата си

Виктор Николаев неможе да се нарадва на колежката си Аделина Радева, водещият я глези като кралица

Виктор Николаев сбъдна най-голямата си мечта да има подходяща екранна половинка. С която да си пасва идеално. От както Аделина Радева се вля в редиците на Нова водещият разцъфна. Двамата са неразделни дори и след работа.

Говори се, че още много преди да изгонят Ани Цолова Николаев лобирал за Аделина да я вземат в медията.

Той се познава отдавна с нея още от времето когато е работил за БНТ и двамата са близки приятели. А когато предишната водеща бе отстранена от „Здравей България” Виктор видял идеалният шанс да се сдобие с партньорка, с която е сродна душа.

Из медията недоумяват колко се е променил журналистът след като блондинката седна до него в студиото на утрешния блок. Бил винаги усмихнат и ненапрегнат. Не давал косъм да падне от главата на ко водещата.

Обгрижвал я постоянно като не спирал да й угажда и да я глези. Дори я возел с колата си след работа у тях. Като джентълменски я изчаквал да си влезе вкъщи, предават от retro.bg.

Въпреки, че с Ани Цолова водещият бе в тандем дълги години с нея никога не се е чувствал така комфортно, разправят колеги. Бившата му партньорка винаги е искала да свири първа цигулка и да провлича вниманието на зрителската  аудитория върху себе си.

Така, че когато шефовете на Нова тв взеха Аделина Радева бил Виктор Николаев бил много щастлив от изгонването на Цолова. И, че ще има възможност да работи рамо до рамо с близката си приятелка.

От категорията