Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Дизайнерката Мегз и майка й рухнаха в сълзи! Това е разтърсващо, вижте какво им каза Гала в На кафе! Те са

Дизайнерката Мегз и майка й рухнаха в сълзи! Това е разтърсващо, вижте какво им каза Гала в На кафе! Те са

Днес в „На Кафе“ се излъчи продължението на гостуването на екипа на предаването в родния дом на Мегз в Раковски, пише ХотАрена.    Репортажът беше много сантиментален и изпълнен с хубави спомени от детството на Каканашева.

Гала продължи с емоциите и върна Мегз и до по-скорошни тежки моменти и тя сподели, че един от най-тежките моменти в живота й е бил когато майка й е напуснала цеха й и и е казала да се справя сама.    

„Всичко загуби смисъл.

Мечти, амбиции, отговорност към работници и клиенти, нищо нямаше значение. Можех да заключа вратата по всяко време. Нямах смисъл. Тясната връзка със семейството ми е една от причините работата ми да е толкова важна за мен” – каза амбициозното миньонче през сълзи. Майка й също се разплака.    Мегз и майка й са много близки и до голяма степен тяхната връзка е причината за успехите и увереността на красавицата.    Мегз още проговори за операцията си: „Сложила съм много малко, само 220 кубика. Исках гърдите ми да изглеждат така както бяха преди да започна да слабея”. Гала и екипът й не спряха да повтарят колко добре изглежда бюстът на Мегз.   Тя още добави: „Аз не изкарвам парите си с гърдите си, затова злобните коментари на момичета, които препечелват с тялото си не ме интересуват. Тяхното бъдеще зависи от големината на гърдите им, моето от талантът и ума ми. Да му мислят те”.    С това Мегз заби звучен шамар на някои плеймейтки, които се опитаха да влязат в медиите като коментират големината на бюста й. 

От категорията