Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » С тези обувки краката ви изглеждат до небесата, не случайно всички дами полудяха по тях и станаха безпрецедентен хит (снимки)

С тези обувки краката ви изглеждат до небесата, не случайно всички дами полудяха по тях и станаха безпрецедентен хит (снимки)

След модното господство на белите ботуши миналия сезон този идва на власт много по-привлекателен и лъскав модел

Многобройните славни дами носят вече новите ботуши, чиято главна сила е цветът им. Става дума за ботуши до глезена в т.нар. бежав цвят, т.е. цвят на кожата, който визуално удължава краката и осигурява доза елегантност.

Един от пионерите на тенденцията е моделът Gigi Hadid, който проектира своя модел в сътрудничество с известния дизайнер на обувки Stuart Weizmann.

Известните сестри Кардашиян, които носят този ласкателен оттенък по най-добрия възможен начин – от главата до петите, също са привлечени от тази тенденция.

Моделът Haley Baldwin предаде тази тенденция и на червения килим и рядко всеки модел обувки може да изглежда толкова добре в комбинация с мини рокля.

Това, че наистина е моден хит, потвърди и известната актриса и треньор Оливия Кулпо, която винаги е в крак с последните тенденции.

 

Източник: За жената

От категорията