Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Вътрешни изпяха: Седемте бодигарда на Слави Трифонов разбраха току-що, рипнаха до тавана! Лоши новини за шоумена!

Вътрешни изпяха: Седемте бодигарда на Слави Трифонов разбраха току-що, рипнаха до тавана! Лоши новини за шоумена!

Слави Трифонов е получавал цели 3 пъти заплахи за живота си

Навръх Свети Валентин, Слави Трифонов получи заплаха за живота си. Сигналът е бил подаден на телефон 112 от мъж, който заявил, че точно преди 8 години на първи март шоуменът му нанесъл вреда.

Подателят на сигнала не уточнил за каква е вредата, нанесена му от Слави Трифонов, но заявил че на първи март тази година ще нахлуе в НДК и ще отнеме живота му.

Часове след подаване на сигнала, самоличността на подателя е била установена.

Сигналът е бил подаден от телефона в пощата на град Стражица от Рейхан Мехмедов, който на 42 години.

Подателят на сигнала е бил задържан. След като е установено, че той има психични отклонения е бил настанен в психиатрична клиника за лечение.

Междувременно стана ясно, че Слави Трифонов не приема сериозно заплахата и снимките за шоуто му на първи март ще бъдат по график.

Това не е първата смъртна заплаха, която получава Дългия. Приближени до него споделят, че знаят за други два подобни случая.

Първата заплаха за живота си известния шоумен получил през 1998 година като продуцент на „Хъшове“. Тогава в предаването си той не пестеше критики по адрес на управляващите.

Втората заплаха, която Дългия е получил е била преди години. Това е причината той да увеличи охраната си. Над него постоянно бдят 7 гардове.

Известният шоумен винаги се движи с ескорт от два джипа. Освен на гардове, той разчита и на личен шофьор, пише Хот арена.

От категорията