Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тези три дами не си знаят парите (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тези три дами не си знаят парите (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това са дамите, които заемат челни позиции в класацията на Bloomberg за най-богатите жени в света:

Франсоаз Бетанкур Майер
Франсоаз наследява огромното наследство в част от компанията L’Oreal след смъртта на майка си – Лилиан Бетанкур, която почина миналата година. Според Bloomberg състоянието й е оценено на 42.3 млрд. долара.

94-годишната Лилиан Бетанкур и дъщеря й бяха във война, след като Франсоаз обяви майка си за склеротичка, която харчи парите за млади мъже.

Преди да почине Лилиан казва: “Дъщеря ми можеше да почака да умра, вместо да се бори за придобиване на наследството със скандал“.
 

Алис Уолдън
Дъщерята на Сам Уолдън е най-богатата жена в Америка според списание Forbes. Също така е известна като втора по богатство в света със състояние от 33.5 милиарда долара. Алис е арестувана няколко пъти за шофиране в нетрезво състояние, но случаите биват потулени докато през 1989г. не прегазва жена на пътя.

След инцидента наследницата излиза от борда на директорите на  Wall Mart и се отдавна на изкуство и конете си в ранчо. Тя има два неуспешни брака, а проектът на живота й е изграждането на музей, за който Алис дава над 300 милиона.

 

Жаклин Марс
Тя е трета по богатство сред дамите в света – наследница на Mars Incorporated, огромна американска компания за хранителни продукти. Жаклин има два науспешни брака.

Въпреки че още от детските си години тя разполага с много пари и получава всичко, което иска, Жаклин не се задоволява с това и се бори за още по-голяма власт. Тя е инициатор на нововъведенията в производствения процес и лично създава и контролира рекламните кампании.
 
Източник: teenproblem.net

 

От категорията