Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Всички се питат коя е, но Жени Калканджиева току-що хвърли ядрената бомба за Гинка, която купи ЧЕЗ! Дръжте се, тя й е

Всички се питат коя е, но Жени Калканджиева току-що хвърли ядрената бомба за Гинка, която купи ЧЕЗ! Дръжте се, тя й е

Жени Калканджиева е имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова, която купи ЧЕЗ.

Калканджиева посочи, че не познава собственикът на компанията „Инерком”, а съпруга й Славчо Върбаков е виждала пет-шест пъти.

Фирмата се е казвала „ММС Ентъртейнмънт” и по думите на бившата Мис България така и не е заработила. „Фирмата така и не заработи, сетих се, че я имам и трябва да я закрия.

Навремето партньорка от „Визаж” ми го представи Славчо 2004 или 2002 година. Направихме фирмата за една Мис България за телефония и гласувания.

Тогава мислех конкурсът да не е с жури, а с гласувания по телефона. Те трябваше да поемат телефонията, но се оказва, че номерът с гласуването не работи”, коментира тя в сутрешния блок на bTV.

По думите й го е виждала няколко пъти, но са се отказали и заработили с външна фирма. „Тогава май се занимаваше с обаждания и гласуване по телефони”, добави тя.

От категорията